Veckans matlådor

Vi vill dela med oss av den grekiska husmanskosten. Allt lagas från grunden och med en massa kärlek. Kom och prov.

Den här veckan har vi: 

  • Fyllda auberginerullar – Auberginerullar fyllda med manouriost (får/getost) och soltorkade tomater (Vegetarisk) 
  • Kolokithokeftedes med linssallad – Zucchinibiffar med rödlök och fetaost tillsammans med en linssallad med soltorkade tomater och fetaost
  • Arakas –  Gröna ärtor i tomatsås, serveras med fetaost (Vegetarisk)
  • Filorulle med fetaost och spenat (Vegetarisk)
  • Myrtos hälsosallad med linser och quinoa blandade i pesto gjort på soltorkade körsbärstomater , fetaost från delidisken, torkade päron, granatäpple, grillade paprika och rostade fröer
  • Mýrtos grekiska sallad – med salladsmix, paximadia, gurka, tomat, fetaost, rödlök, kritamos, Kalamata oliver  
  • Myrtos black-eyed peas sallad – med salladsmix, black-eyed bönor (ögonbönor), morötter, rödlök, paprika (Vegansk)
Sallad och ett valfritt tillbehör från delidisken ingår!
 
Uppdaterad 19/8/2019